12. | V příloze č. 10 části A. až C. znějí: „ A. | Maximální obsah těžkých kovů v zelenině, při jehož překročení dojde ke snížení dotace |
Druh zeleniny | Olovo (Pb) mg. kg-1 | Kadmium (Cd) mg. kg-1 | 1. | Brokolice | 0,09 | 0,036 | 2. | Celer bulvový | 0,09 | 0,14 | 3. | Celer naťový | 0,09 | 0,09 | 4. | Celer řapíkatý | 0,09 | 0,09 | 5. | Cibule | 0,09 | 0,029 | 6. | Šalotka | 0,09 | 0,029 | 7. | Čekaňka salátová | 0,27 | 0,18 | 8. | Česnek | 0,09 | 0,045 | 9. | Fazol zahradní | 0,09 | 0,018 | 10. | Hrách zahradní | 0,09 | 0,018 | 11. | Kapusta hlávková | 0,27 | 0,09 | 12. | Kapusta růžičková | 0,27 | 0,09 | 13. | Kapusta kadeřavá - kadeřávek | 0,27 | 0,09 | 14. | Kedluben | 0,09 | 0,036 | 15. | Kopr vonný | 0,27 | 0,18 | 16. | Křen selský | 0,09 | 0,18 | 17. | Kukuřice cukrová | 0,09 | 0,09 | 18. | Květák | 0,09 | 0,036 | 19. | Lilek vejcoplodý | 0,045 | 0,027 | 20. | Meloun vodní | 0,045 | 0,018 | 21. | Mrkev | 0,09 | 0,09 | 22. | Okurka nakládačka | 0,045 | 0,018 | 23. | Okurka salátová | 0,045 | 0,018 | 24. | Paprika | 0,045 | 0,018 | 25. | Pastinák | 0,09 | 0,18 | 26. | Pažitka | 0,27 | 0,09 | 27. | Petržel kořenová | 0,09 | 0,045 | 28. | Petržel naťová | 0,27 | 0,09 | 29. | Pór | 0,09 | 0,036 | 30. | Rajče | 0,045 | 0,018 | 31. | Reveň | 0,27 | 0,09 | 32. | Ředkev | 0,09 | 0,018 | 33. | Ředkvička | 0,09 | 0,09 | 34. | Řepa salátová | 0,09 | 0,054 | 35. | Salát | 0,27 | 0,18 | 36. | Špenát | 0,27 | 0,18 | 37. | Tykev | 0,045 | 0,019 | 38. | Zelí hlávkové | 0,27 | 0,09 | 39. | Zelí pekingské | 0,27 | 0,09 | 40. | Chřest | 0,27 | 0,09 |
B. | Maximální obsah těžkých kovů v zelenině, při jehož překročení dojde k neposkytnutí dotace |
Druh zeleniny | Olovo (Pb) mg. kg-1 | Kadmium (Cd) mg. kg-1 | 1. | Brokolice | 0,1 | 0,04 | 2. | Celer bulvový | 0,1 | 0,15 | 3. | Celer naťový | 0,1 | 0,1 | 4. | Celer řapíkatý | 0,1 | 0,1 | 5. | Cibule | 0,1 | 0,03 | 6. | Šalotka | 0,1 | 0,03 | 7. | Čekaňka salátová | 0,3 | 0,2 | 8. | Česnek | 0,1 | 0,05 | 9. | Fazol zahradní | 0,1 | 0,02 | 10. | Hrách zahradní | 0,1 | 0,02 | 11. | Kapusta hlávková | 0,3 | 0,1 | 12. | Kapusta růžičková | 0,3 | 0,1 | 13. | Kapusta kadeřavá - kadeřávek | 0,3 | 0,1 | 14. | Kedluben | 0,1 | 0,04 | 15. | Kopr vonný | 0,3 | 0,2 | 16. | Křen selský | 0,1 | 0,2 | 17. | Kukuřice cukrová | 0,1 | 0,1 | 18. | Květák | 0,1 | 0,04 | 19. | Lilek vejcoplodý | 0,05 | 0,03 | 20. | Meloun vodní | 0,05 | 0,02 | 21. | Mrkev | 0,1 | 0,1 | 22. | Okurka nakládačka | 0,05 | 0,02 | 23. | Okurka salátová | 0,05 | 0,02 | 24. | Paprika | 0,05 | 0,02 | 25. | Pastinák | 0,1 | 0,2 | 26. | Pažitka | 0,3 | 0,1 | 27. | Petržel kořenová | 0,1 | 0,05 | 28. | Petržel naťová | 0,3 | 0,1 | 29. | Pór | 0,1 | 0,04 | 30. | Rajče | 0,05 | 0,02 | 31. | Reveň | 0,3 | 0,1 | 32. | Ředkev | 0,1 | 0,02 | 33. | Ředkvička | 0,1 | 0,1 | 34. | Řepa salátová | 0,1 | 0,06 | 35. | Salát | 0,3 | 0,2 | 36. | Špenát | 0,3 | 0,2 | 37. | Tykev | 0,05 | 0,02 | 38. | Zelí hlávkové | 0,3 | 0,1 | 39. | Zelí pekingské | 0,3 | 0,1 | 40. | Chřest | 0,3 | 0,1 |
C. Maximální obsah těžkých kovů v zelenině, při jehož překročení dojde k vyřazení z titulu integrovaná produkce zeleniny Chemická látka | Mezní hodnota celkového obsahu chemické látky v zelenině (mg.kg-1) | 1. | Olovo (Pb) | 0,33 | 2. | Kadmium (Cd) | 0,25 | 3. | Rtuť (Hg) | 0,027 |
“. |