Rozbor | Výše náhrady nákladů v Kč |
1. Stanovení acesulfamu-K, aspartamu a sacharinu v potravinách metodou HPLC | 1 030 |
2. Stanovení vitaminu A v potravinách metodou H | 1 990 |
3. Stanovení napadení těstovin škůdci | 70 |
4. Stanovení zlomků a příměsí jiných druhů těstovin | 100 |
5. Stanovení očkovitosti těstovin | 50 |
6. Stanovení vlhkosti těstovin | 210 |
7. Stanovení popela v těstovinách | 140 |
8. Stanovení písku v těstovinách | 350 |
9. Stanovení titrovatelných kyselin v těstovinách | 100 |
10. Stanovení zvětšení objemu těstovin | 50 |
11. Stanovení chloridu sodného v pekařských výrobcích | 220 |
12. Stanovení obsahu vody s předsoušením při 130°C v pekařských výrobcích | 140 |
13. Stanovení obsahu vody bez předsoušení při 130°C v pekařských výrobcích | 70 |
14. Stanovení obsahu vody sušením s nasávací hmotou v pekařských výrobcích | 220 |
15. Stanovení popela v pekařských výrobcích | 140 |
16. Podíl popela nerozpustného v kyselině v pekařských výrobcích | 350 |
17. Stanovení tuku přímou extrakcí v pekařských výrobcích | 220 |
18. Stanovení tuku po hydrolýze v pekařských výrobcích | 360 |
19. Stanovení obsahu cukrů v pekařských výrobcích | 440 |
20. Stanovení titrovatelných kyselin v pekařských výrobcích | 160 |
21. Stanovení sušiny refraktometricky v pekařských výrobcích | 50 |
22. Stanovení příměsi ve strouhance | 50 |
23. Stanovení vody sušením při 105°C v cukrářských výrobcích | 220 |
24. Stanovení popela v cukrářských výrobcích | 140 |
25. Podíl popela nerozpustného v kyselině v cukrářských výrobcích | 350 |
26. Stanovení cukrů v cukrářských výrobcích | 440 |
27. Stanovení tuků extrakcí po hydrolýze v cukrářských výrobcích | 360 |
28. Stanovení titrovatelných kyselin v cukrářských výrobcích | 100 |
29. Stanovení sušiny zmrzlin při 105°C | 160 |
30. Stanovení sušiny zmrzlin při 130°C | 70 |
31. Stanovení tuku acidobutyrometricky ve zmrzlinách | 210 |
32. Stanovení veškerých redukujících cukrů po inverzi metodou Schoorla ve zmrzlinách | 440 |
33. Stanovení vlhkosti cukrovinek a trvanlivého pečiva sušením při 105°Crette do konstantní hmotnosti | 140 |
34. Stanovení vody sušením s absolutním etanolem v cukrovinkách a trvanlivém pečivu | 70 |
35. Stanovení vlhkosti nápoje v prášku | 140 |
36. Stanovení obsahu tuku přímou extrakcí v cukrovinkách a trvanlivém pečivu | 250 |
37. Stanovení obsahu tuku po hydrolýze v cukrovinkách a trvanlivém pečivu | 360 |
38. Stanovení obsahu popela v cukrovinkách a trvanlivém pečivu | 210 |
39. Stanovení písku v cukrovinkách a trvanlivém pečivu | 300 |
40. Stanovení čokoládové polevy formované, máčené | 170 |
41. Stanovení sacharozy polarimetricky v cukrovinkách a trvanlivém pečivu | 250 |
42. Stanovení sacharidů v cukrovinkách a trvanlivém pečivu | 430 |
43. Stanovení přísad (jádrovin) v čokoládách | 130 |
44. Stanovení kyanovodíku v cukrovinkách a trvanlivém pečivu | 550 |
45. Stanovení reziduí metylbromidu v cukrovinkách a trvanlivém pečivu | 1 110 |
46. Stanovení ztráty sušením a sušiny v cukrovarských výrobcích | 140 |
47. Stanovení pH potenciometricky v cukrovarských výrobcích | 100 |
48. Stanovení sacharózy polarimetricky v cukrovarských výrobcích | 200 |
49. Stanovení popela v cukrovarských výrobcích | 290 |
50. Stanovení redukujících cukrů v cukrovarských výrobcích | 250 |
51. Stanovení barvy cukrovarských výrobků | 220 |
52. Stanovení granulometrického složení u řepného cukru | 100 |
53. Stanovení obsahu nerozpustných látek v cukrovarských výrobcích | 220 |
54. Stanovení ferromagnetických příměsí v cukrovarských výrobcích | 50 |
55. Důkaz oxidu siřičitého v rafinovaném cukru | 270 |
56. Stanovení protihrudkujících látek v cukrovarských výrobcích | 260 |
57. Stanovení sušiny refraktometricky v tekutých cukrech | 50 |
58. Stanovení popela ve škrobu | 140 |
59. Stanovení pH vodního výluhu škrobu | 100 |
60. Stanovení titrovatelných kyselin ve vodním výluhu škrobu | 120 |
61. Stanovení písku ve škrobu | 350 |
62. Stanovení stipů ve škrobu | 50 |
63. Stanovení titrační kyselosti ve výrobcích ze škrobu | 120 |
64. Stanovení sušiny refraktometricky v glukózovém sirupu | 50 |
65. Stanovení alkoholu v pivu | 300 |
66. Stanovení skutečného extraktu piva | 300 |
67. Stanovení pH piva | 100 |
68. Stanovení barvy piva | 200 |
69. Stanovení trvanlivosti piva | 100 |
70. Výpočet využitelné energie piva | 50 |
71. Stanovení pěnivosti piva | 70 |
72. Stanovení cukrů v pivu | 480 |
73. Stanovení trvanlivosti droždí | 80 |
74. Stanovení sušiny droždí | 140 |
75. Stanovení popela v droždí | 210 |
76. Stanovení mohutnosti kynutí v těstě u droždí | 160 |
77. Stanovení kyselosti droždí | 180 |
78. Stanovení hustoty vonných a chuťových látek | 160 |
79. Stanovení alkoholu v lihovinách | 350 |
80. Stanovení netěkavých látek rozpustných cukrů v lihovinách | 210 |
81. Metody zkoušení lihovin. Stanovení veškerých kyselin ve vinném destilátu a brandy | 100 |
82. Stanovení kyanovodíku v lihovinách | 210 |
83. Stanovení cukrů v lihovinách | 430 |
84. Stanovení sušiny v nealkoholických nápojích refraktometricky | 50 |
85. Stanovení oxidu uhličitého v nealkoholických nápojích, manometricky | 50 |
86. Stanovení oxidu uhličitého v nealkoholických nápojích titrační metodou | 200 |
87. Stanovení kyselost i- titrovatelné kyseliny v nealkoholických nápojích | 200 |
88. Stanovení alkoholu v nealkoholických nápojích | 310 |
89. Stanovení cukru v nealkoholických nápojích | 350 |
90. Stanovení popela v nealkoholických nápojích | 210 |
91. Stanovení kyselosti kvasného octa | 170 |
92. Stanovení etanolu v kvasném octě | 420 |
93. Stanovení veškerého extraktu kvasného octa | 270 |
94. Stanovení popela v kvasném octě | 380 |
95. Stanovení přímo redukujících cukrů v kvasném octě | 470 |
96. Stanovení sacharózy v kvasném octě | 530 |
97. Stanovení bezcukerného extraktu kvasného octa | 50 |
98. Stanovení pevného podílu konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny | 70 |
99. Stanovení hmotnostního podílu ovoce v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny | 70 |
100. Stanovení obsahu rostlinných příměsí v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny | 70 |
101. Stanovení sušiny v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny | 210 |
102. Stanovení sušiny v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny refraktometricky | 50 |
103. Stanovení popela a jeho zásaditosti v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny | 350 |
104. Stanovení minerálních příměsí (písku) v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny | 420 |
105. Stanovení celkové kyselosti konzervárenských polotovarů z ovoce a zeleniny | 200 |
106. Stanovení netěkavých kyselin (kyseliny mléčné) v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny metoda dle nařízení EK pod kódem E008 | 530 |
107. Stanovení těkavých kyselin v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny | 330 |
108. Stanovení etanolu v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny | 300 |
109. Stanovení obsahu cukrů v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny | 440 |
110. Stanovení oxidu uhelnatého v kouřových kondenzátech | 1 820 |
111. Stanovení alkaloidů v kondenzátu cigaretového kouře metodou spektrofotometrickou | 2 260 |
112. Stanovení alkaloidů (nikotinu) ve fermentovaném tabáku a tabákových výrobcích | 2 260 |
113. Stanovení hmotnostní rychlosti volného hoření (hořlavost) fermentovaného tabáku a tabákových výrobků | 200 |
114. Stanovení tuku přímou extrakcí v mrazírenských výrobcích | 220 |
115. Stanovení obsahu sušiny v mrazírenských výrobcích | 210 |
116. Stanovení chloridu sodného v mrazírenských výrobcích | 220 |
117. Stanovení obsahu rozpustných pevných látek v ovocných a zeleninových výrobcích - metodou refraktometrickou | 150 |
118. Stanovení popela nerozpustného v kyselině, v ovocných a zeleninových výrobcích | 350 |
119. Stanovení kyselosti ovocných a zeleninových výrobků | 200 |
120. Stanovení relativní hustoty ovocných a zeleninových šťáv | 100 |
121. Stanovení hodnoty pH ovocných a zeleninových šťáv | 100 |
122. Stanovení formolového čísla ovocných a zeleninových šťáv | 200 |
123. Stanovení obsahu fosforu v ovocných a zeleninových šťávách metodou spektrofotometrickou | 1 280 |
124. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu) v ovocných a zeleninových šťávách metodou spektrofotometrickou | 1 700 |
125. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové v ovocných a zeleninových šťávách metodou spektrofotometrickou | 1 700 |
126. Spektrometrické stanovení obsahu prolinu v ovocných a zeleninových šťávách | 950 |
127. Stanovení hesperidinu a naringinu v citrusových šťávách metodou HPLC | 1 080 |
128. Enzymatické stanovení obsahu kyseliny D-jablečné v ovocných a zeleninových šťávách metodou spektrofotometrickou | 1 700 |
129. Stanovení obsahu mléčného tuku v čokoládě a čokoládových cukrovinkách | 3 700 |
130. Stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny v čokoládě a čokoládových cukrovinkách | 1 730 |
131. Stanovení obsahu tukuprosté kakaové sušiny v čokoládě a čokoládových cukrovinkách | 1 180 |
132. Stanovení obsahu vlhkosti škrobu sušením | 140 |
133. Stanovení obsahu vody v sušených jablkách | 310 |
134. Stanovení obsahu vody v sušených hruškách | 310 |
135. Stanovení obsahu vody v sušených broskvích | 310 |
136. Stanovení surového a beznikotinového bezvodého kondenzátu kouře za použití rutinního analytického nakuřovacího přístroje | 1 110 |
137. Stanovení podílu složek v drůbežích a zvěřinových konzervách | 100 |
138. Stanovení obsahu vody v drůbežích a zvěřinových konzervách | 210 |
139. Stanovení obsahu chloridu sodného v drůbežích a zvěřinových konzervách | 130 |
140. Stanovení vody sušením u ryb, rybích výrobků a konzerv | 140 |
141. Stanovení kyselosti u ryb, rybích výrobků a konzerv | 1 00 |
142. Stanovení hmotnosti obsahu u ryb, rybích výrobků a konzerv | 70 |
143. Stanovení celkového obsahu tuku v mase a masných výrobcích | 360 |
144. Stanovení pH u výrobků z masa a sterilovaných pokrmech v konzervách | 100 |
145. Stanovení obsahu chloridů ve výrobcích z masa a sterilovaných pokrmech v konzervách | 180 |
146. Důkaz přítomnosti škrobu v mase, masných výrobcích a masných konzervách a hotových jídlech v konzervách | 100 |
147. Stanovení popela u masa, masných výrobků a masných konzerv a hotových jídel v konzervách | 350 |
148. Stanovení obsahu chloridů v sýrech a tavených sýrových výrobcích | 230 |
149. Stanovení obsahu volného tuku v mase a masných výrobcích | 290 |
150. Stanovení obsahu vody ve výrobcích z masa a sterilovaných pokrmech v konzervách | 220 |
151. Stanovení obsahu chloridu sodného v mase a masných výrobcích metodou Volhardovou | 220 |
152. Stanovení sušiny v hotových jídlech a v polotovarech jídel | 220 |
153․ Stanovení chloridu sodného v hotových jídlech a v polotovarech jídel | 230 |
154. Stanovení piperinu v pepři metodou spektrofotometrickou | 1 080 |
155. Stanovení celkového obsahu capsanoidů a oleoresinů v chilli paprikách metodou HPLC | 1 530 |
156. Příprava mletého vzorku čaje o známém obsahu sušiny | 220 |
157. Stanovení vody v dehydratovaných výrobcích a ochucovadlech | 220 |
158. Stanovení popela v dehydratovaných výrobcích a ochucovadlech | 210 |
159. Stanovení obsahu chloridu sodného v dehydratovaných výrobcích a ochucovadlech | 210 |
160. Měření pH dehydratovaných výrobků a ochucovadel | 100 |
161. Stanovení kyselosti dehydratovaných výrobků a ochucovadel | 120 |
162. Stanovení kreatinu v dehydratovaných výrobcích a ochucovadlech | 950 |
163. Kávové a cikorkové extrakty - stanovení obsahu sušiny v sušeném, kapalném extraktu | 310 |
164. Stanovení obsahu vlhkosti pražené mleté kávy (ztráta hmotnosti při 103°C) | 220 |
165. Stanovení obsahu sušiny hořčice | 210 |
166. Stanovení popela hořčice | 210 |
167. Stanovení písku v hořčici | 350 |
168. Stanovení cukru v hořčici | 440 |
169. Stanovení kyselosti hořčice | 100 |
170. Stanovení tuku v hořčici | 500 |
171. Stanovení chloridu sodného v hořčici | 120 |
172. Stanovení vlhkosti a těkavých látek | 210 |
173. Stanovení hustoty kapalných chemických výrobků pro průmyslové použití při 20°C | 100 |
174. Stanovení obsahu etanolu v lihu pyknometricky | 140 |
175. Stanovení furalu v lihu metodou fotometrickou | 1 080 |
176. Stanovení obsahu veškerých dusíkatých zásad v lihu | 310 |
177. Zjišťování alkality lihu | 50 |
178. Stanovení kyselosti lihu | 170 |
179. Stanovení odparku lihu | 200 |
180. Stanovení vitamínu D metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie-Stanovení cholekalciferolu (D3) a ergokalciferolu (D2). | 3 700 |
181. Stanovení vitamínu E metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie-Stanovení alfa, beta, gama, a delta-tokoferolů | 1 700 |
182. Stanovení obsahu síranů | 260 |
183. Analýza methylesterů mastných kyselin plynovou chromatografií | 1 920 |
184. Stanovení butylhydroxyanisolu (BHA) a butylhydroxytoluenu (BHT) - metoda plynové chromatografie | 2 460 |
185. Stanovení reziduí bromidů-Část 2: Stanovení anorganických bromidů | 2 290 |
186. Stanovení vitaminu A v potravinách metodou HPLC - Stanovení beta-karotenu | 1 990 |
187. Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina | 1 850 |
188. Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - Metoda HPLC s přečištěním na imunoafinitní kolonce | 7 360 |
189. Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - metoda HPLC s přečištěním na imunoafinitní kolonce | 7 360 |
190. Potraviny - stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, burských oříšcích, pistáciích, fících a práškové Paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s předčištěním a imunoafinitní kolonce | 6 060 |
191. Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - analýza 2-alkylcyklobutanonů plynové chromatografie s hmotnostní detekcí | 4 750 |
192. Termoluminiscenční detekce ozářených potravin, ze kterých mohou být izolovány křemičité minerály | 4 990 |
193. Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce | 5 490 |
194. Cigarety - stanovení obsahu vody v kouřových kondenzátech - metoda plynové chromatografie | 740 |
195. Stanovení celkového obsahu karotenoidů a obsahu jednotlivých frakcí karotenoidů | 2 060 |
196. Stanovení dusitanů v potravinách spektrofotometricky | 560 |
197. Zmrazené rybí tyčinky (rybí prsty), rybí porce a rybí filety obalované ve strouhance nebo těstíčku. Stanovení hmotnosti zmrazených rybích výrobků | 100 |
198. Stanovení 3-monochlorpropan-1,2-diolu (MCPD) v potravinách plynovou chromatografií | 5 480 |
199. Potraviny - stanovení neohesperidinu-dihydochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) | 1 080 |
200. Stanovení obsahu dusičnanů metodou HPLC | 1 130 |
201. Stanovení vitamínu B1 metodou HPLC | 1 690 |
202. Stanovení vitamínu B2 metodou HPLC | 1 690 |
203. Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH | 100 |
204. Stanovení objemu ve spotřebitelském balení piva | 70 |
205. Stanovení objemu nápoje ve spotřebitelském balení | 70 |
206. Stanovení objemu spotřebitelského balení hotových jídel a polotovarů | 70 |
207. Stanovení hmotnosti obsahu balíčků tabáku | 70 |
208. Stanovení hmotnosti v drůbežích a zvěřinových konzervách | 70 |
209. Stanovení hmotnosti obsahu spotřebitelského balení hotových jídel a polotovarů | 70 |
210. Stanovení hmotnosti obsahu spotřebitelského balení kávovin | 70 |
211. Stanovení hmotnosti obsahu spotřebitelského balení hořčice | 70 |
212. Stanovení čisté hmotnosti zmrazeného ovoce a zeleniny | 70 |
213. Maso a masné výrobky - stanovení polyfosfátů | 950 |
214. Stanovení obsahu vody v sušeném ovoci | 310 |
215. Stanovení obsahu sacharózy polarimetricky ve slazeném zahuštěném mléce | 250 |
216. Stanovení hustoty | 160 |
217. Cigarety - stanovení obsahu nikotinu v kouřových kondenzátech - metoda plynové chromatografie | 2260 |
218. Jakost vod-Stanovení volného a celkového chloru kolorimetrickou metodou | 460 |
219. Potraviny s nízkým obsahem tuku - stanovení chlormequatu a mepiquatu-Metoda LC-MS/MS | 3 650 |
220. Bezvodý mléčný tuk-Stanovení složení sterolů plynovou chromatografií (Rutinní metoda) | 2 600 |
221. Stanovení veškerých kyselin v lihovinách | 170 |
222. Stanovení poměru stabilního izotopu uhlíku (13C/12C) v cukrech ovocných šťáv - metoda izotopové hmotnostní spektrometrie | 2 620 |
223. Stanovení poměru stabilního izotopu uhlíku (13C/12C) v dužině ovocných šťáv - metoda izotopové hmotnostní spektrometrie | 2 620 |
224. Potraviny - stanovení vitamínu B6 metodou HPLC | 690 |
225. Metody zkoušení piva Část 10: stanovení hořkosti | 620 |
226. Stanovení cínu v ovoci a zelenině konzervované v plechovkách pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) | 420 |
227. Potraviny - Stanovení siřičitanu - část 1: optimalizovaná Monier-Williamsova metoda | 340 |
228. Stanovení pH potravinářských přídatných látek | 100 |
229. Metoda stanovení látek extrahovatelných diethyletherem z potravinářských sulfonovaných organických barviv rozpustných ve vodě | 330 |
230. Metoda stanovení netěkavých látek v kyselině propionové (E 280) | 210 |
231. Metody stanovení úbytku hmotnosti sušením dusitanu sodného (E 250) | 140 |
232. Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství aldehydů v kyselině sorbové (E 200),sorbanu sodném, 236. draselném a vápenatém (E 201, E 202, E 203) a v kyselině propionové (E 280) | 120 |
233. Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství redukujících látek v mléčnanu sodném, draselném a vápenatém (E 325, E 326, E 327) | 70 |
234. Metoda stanovení těkavých kyselin a důkazu vyššího než mezního množství dusičnanů v kyselině orthofosforečné (E 338) stanovení vyššího než mezního množství dusičnanů pouze | 120 |
235. Metoda stanovení látek nerozpustných ve vodě přítomných v orthofosforečnanu sodném, disodném a trisodném a v orthofosforečnanu draselném, didraselném a tridraselném (E 339(i), E 339(ii), E 339(iii), E 340(i), E 340(ii), E 340(i)) | 270 |
236. Stanovení sukralóz y - metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie | 1 700 |
237. Identifikace syntetických potravinářských barviv v potravinách metodou TLC | 780 |
238. Stanovení syntetických potravinářských barviv v potravinách metodou HPLC | 2 080 |
239. Stanovení syntetických potravinářských barviv v potravinách metodou spektrofotometrickou | 1 480 |
240. Stanovení karotenoidů v potravinách metodou spektrofotometrickou | 1 200 |
241. Stanovení |3-karotenu v potravinách spektrofotometrickou metodou | 1 990 |
242. Stanovení kyseliny p-hydroxybenzoové a jejích esterů v potravinách metodou HPLC | 960 |
243. Stanovení kyseliny sorbové a kyseliny benzoové v potravinách metodou HPLC | 950 |
244. Stanovení celkového oxidu siřičitého v potravinách metodou destilačně-titrační | 320 |
245. Stanovení oxidu siřičitého v potravinách metodou spektrofotometrickou s pararosanilinem | 1 080 |
246. Stanovení bifenylu a orto-fenylfenolu v potravinách metodou GC | 2 410 |
247. Stanovení kyseliny mravenčí v potravinách metodou HPLC | 1 090 |
248. Stanovení fosforu v potravinách metodou spektrofotometrickou | 1 280 |
249. Stanovení theobrominu, kofeinu a theofylinu v potravinách metodou HPLC | 1 160 |
250. Stanovení kyseliny glutamové v potravinách metodou HPLC | 1 110 |
251. Stanovení chininu metodou HPLC | 1 000 |
252. Stanovení chininu metodou spektrofotometrickou | 940 |
253. Stanovení aromatických látek a alkaloidů v potravinách metodou GC | 2 000 |
254. Stanovení vanilinu, ethylvanilinu, kumarinu a příbuzných aromatických látek v potravinách metodou HPLC | 1 080 |
255. Stanovení vitamínů rozpustných ve vodě v doplňcích stravy metodou HPLC | 1 530 |
256. Stanovení vitaminů A a E v potravinách metodou HPLC | 1 600 |
257. Stanovení vitaminů B1, B2, B6 v potravinách metodou HPLC | 1 690 |
258. Stanovení vitaminu B12 v potravinách metodou ELISA | 3 000 |
259. Stanovení vitaminu C v potravinách metodou HPLC | 950 |
260. Stanovení taurinu v potravinách metodou HPLC | 1 400 |
261. Stanovení specifických bílkovin a dalších antigenů v potravinách metodou ELISA | 3 000 |
262. Stanovení (konfirmace) jednoho vzorku na zařízení GC AED | 2 470 |
263. Stanovení (konfirmace) jednoho vzorku na zařízení GC MSD | 1 390 |
264. Stanovení anabolických steroidů v potravinách hmotnostní spektrometrií | 3 400 |
265. Stanovení (konfirmace) jednoho vzorku na zařízení LC/MS | 3 430 |
266. Stanovení obsahu vaječné bílkoviny v potravinách imunoenzymatickou metodou | 3 000 |
267. Stanovení diquatu a paraquatu v potravinách metodou GC | 2 780 |
268. Stanovení dithiokarbamátů v potravinách metodou GC | 2 570 |
269. Stanovení kyseliny kyanovodíkové metodou destilačně titrační | 550 |
270. Stanovení fosforovodíku v potravinách metodou GC | 2 440 |
271. Stanovení fenylmočovinových herbicidů v potravinách metodou GC | 2 240 |
272. Stanovení pesticidů na bázi kvartérních aminů v potravinách kapalinovou chromatografií s MS detekcí | 3 650 |
273. Stanovení daminosidu v potravinách metodou GC | 2 780 |
274. Stanovení triazinových herbicidů v potravinách metodou GC | 2 280 |
275. Stanovení bromidů v potravinách metodou GC/ECD | 2 290 |
276. Stanovení ovocného (zeleninového) podílu | 6 270 |
277. Stanovení refraktometrické sušiny vnesené rajčatovou surovinou | 5 500 |
278. Stanovení jednoho prvku metodou AAS-plamenová technika | 420 |
279. Stanovení jednoho prvku metodou AAS - bezplamenová technika | 630 |
280. Stanovení jednoho prvku metodou AAS-hydridová technika | 750 |
281. Stanovení rtuti v potravinách metodou AAS-AMA254 | 360 |
282. Stanovení sumy dusičnanů a dusitanů v potravinách metodou FIA | 1 000 |
283. Stanovení bromidů a dusitanů metodou HPLC | 1 480 |
284. Stanovení chlorovaných alifatických uhlovodíků metodou GC | 1 680 |
285. Stanovení N-nitrosaminů v potravinách metodou GC/TEA | 2 950 |
286. Stanovení ftalátů v nápojích metodou GC | 1 980 |
287. Stanovení polychlorovaných bifenylů a chlorovaných pesticidů v potravinách metodou GC | 2 640 |
288. Stanovení 1,3-dimethylamylaminu v doplňcích stravy metodou LC-MS/MS | 3 640 |
289. Stanovení aflatoxinů B1, B2, G1, G2 v potravinách metodou HPLC | 6 060 |
290. Stanovení aflatoxinů B1, B2, G1, G2 metodou TLC (screening) | 2 500 |
291. Stanovení deoxynivalenolu v potravinách metodou HPLC | 5 610 |
292. Stanovení sterigmatocystinu v potravinách metodou LC/MS | 5 890 |
293. Stanovení ochratoxinu A metodou TLC (screening) | 910 |
294. Stanovení ochratoxinu A v potravinách metodou HPLC s využitím imunoafinitních (SPE) kolonek | 7 360 |
295. Stanovení patulinu v potravinách metodou HPLC | 1 850 |
296. Stanovení biogenních aminů v potravinách metodou HPLC | 1 760 |
297. Stanovení metanolu v lihovinách a lihu metodou GC | 950 |
298. Stanovení chloraminu | 1 150 |
299. Stanovení etylkarbamátu v lihovinách metodou GC | 1 390 |
300. Detekce stafylokokových enterotoxinů v potravinách | 2 000 |
301. Identifikace stafylokokových enterotoxinů A, B, C, D a E v potravinách | 3 000 |
302. Detekce bacilových průjmových enterotoxinů v potravinách imuno-enzymatickou metodou | 2 800 |
303. Stanovení cukrů a celkového alkoholu ve víně | 470 |
304. Stanovení celkového alkoholu ve víně-výpočet | 30 |
305. Stanovení těkavých organických látek v potravinách metodou GC | 1 680 |
306. Stanovení zearalenonu v potravinách metodou HPLC | 5 610 |
307. Stanovení ethylacetátu plynovou chromatografií | 950 |
308. Stanovení titrovatelných zásad v lihovinách | 140 |
309. Stanovení veškerých kyselin v lihovinách | 170 |
310. Stanovení vícesytných alkoholů ve vínech a lihovinách | 1 500 |
311. Stanovení vyšších alkoholů, esterů a aldehydů v lihovinách s vyšším obsahem těkavých složek | 1 340 |
312. Stanovení vyšších alkoholů, esterů a aldehydů v lihu a lihovinách s nízkým obsahem těkavých složek | 1 340 |
313. Stanovení furalů v lihu a lihovinách | 1 500 |
314. Stanovení poměru stabilních izotopů vodíku D/H na methylové a methylenové skupině ethanolu pomocí nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR) - stanovení přídavku cukrů do produktů vinné révy | 14 860 |
315. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C (vyjádřeného jako delta 13C) v ethanolu pomocí Hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) - stanovení přídavku cukrů do produktů vinné révy | 10 440 |
316. Stanovení poměru stabilních izotopů kyslíku 180/160 (vyjádřeného jako delta 180) ve vodě pomocí hmotnostní (spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) - stanovení přídavku vody do produktů vinné révy | 4 870 |
317. Stanovení p-laktoglobulinu v potravinách imuno-enzymatickou metodou | 2 500 |
318. Stanovení arašídů v potravinách imuno-enzymatickou metodou | 2 500 |
319. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C vyjádřeného jako delta 13C) v ethanolu pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) a poměru stabilních izotopů vodíku D/H na methylové a methylenové skupině ethanolu pomocí nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR)- stanovení přídavku cukrů do produktů vinné révy | 22 560 |
320. Stanovení složení u čokoládových cukrovinek | 70 |
321. Stanovení markérů pro odhalení falšování vína přídavkem syntetického glycerolu | 5 650 |
322. Stanovení poměru stabilních izotopů kyslíku 180/160 (vyjádřeného jako delta 180) ve vodě pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) - stanovení původu vody v ovocných a zeleninových šťávách | 11 020 |
323. Stanovení kyseliny aristolochové v potravinách | 950 |
324. Stanovení gliadinu (lepku) v potravinách metodou ELISA | 2 500 |
325. Identifikace druhů mas v potravinách imuno-enzymatickou metodou | 3 500 |
326. Stanovení obsahu čisté svalové bílkoviny přepočtem přes 3-methylhistidin | 1 210 |
327. Stanovení aktivity vody | 370 |
328. Stanovení provařenosti masných výrobků | 160 |
329. Stanovení obsahu masa | 6 180 |
330. Stanovení obsahu masa v rybách a rybích výrobcích | 1 430 |
331. Stanovení floridzinu v potravinách metodou HPLC | 1 200 |
332. Stanovení obsahu náplně nebo panády zmrazených výrobků | 100 |
333. Stanovení volné vody u zabité drůbeže | 50 |
334. Stanovení složení mrazírenských výrobků - jedna složka | 70 |
335. Stanovení složení mrazírenských výrobků -2-5 složek | 350 |
336. Stanovení složení mrazírenských výrobků - 6 a více složek | 500 |
337. Stanovení methanolu a těkavých látek v lihovinách | 1 340 |
338. Stanovení obsahu vody v tabáku destilační metodou | 480 |
339. Stanovení šířky řezu a hmotnostního podílu tabákových částic v tabákových výrobcích | 410 |
340. Stanovení vody v tabákových výrobcích metodou vážkovou | 160 |
341. Stanovení obsahu sojové bílkoviny v potravinách ELISA metodou | 3 000 |
342. Stanovení kolagenu v masných výrobcích výpočtem přes 4- hydroxyprolin | 1 810 |
343. Stanovení markerových sacharidů v potravinách po předčištění na SPE kolonkách metodou iontové HPLC | 2 700 |
344. Stanovení sacharidů a odvozených vícesytných alkoholů v potravinách metodou HPLC | 950 |
345. Stanovení spektra cukrů v medu | 1 300 |
346. Stanovení tuku po hydrolýze na zařízení SOXTEC 1026 | 360 |
347. Stanovení tuku přímou extrakcí na zařízení SOXTEC 1026 | 220 |
348. Stanovení mastných kyselin v tucích a olejích metodou GC | 1 920 |
349. Stanovení sterolů v potravinách metodou GC | 2 600 |
350. Stanovení cholesterolu v potravinách metodou GLC | 2 600 |
351. Stanovení dusíku v potravinách | 590 |
352. Stanovení dusíku a přepočet na bílkoviny v potravinách | 610 |
353. Stanovení odrůdové jednotnosti a pravosti brambor pomocí polyakrylamidové elektroforézy | 2 540 |
354. Stanovení celkové potravinové vlákniny enzymaticko - gravimetrickou metodou | 3 500 |
355. Stanovení spektra volných aminokyselin metodou HPLC | 2 670 |
356. Stanovení jedné aminokyseliny metodou HPLC | 1110 |
357. Stanovení soli | 220 |
358. Stanovení organických kyselin v potravinách metodou HPLC | 1 400 |
359. Stanovení kyseliny pyrrolidonkarboxylové metodou HPLC | 950 |
360. Stanovení beta-karotenu, kriptoxanthinesteru a xanthophylesteru v potravinách metodou spektrofotometrickou | 2 060 |
361. Stanovení vybraných parametrů piva pomocí automatického analyzátoru | 560 |
362. Stanovení kyselosti | 160 |
363. Stanovení objemu nebo hmotnosti spotřebitelského balení | 70 |
364. Stanovení obsahu šťávy v citrusových plodech | 200 |
365. Stanovení sacharidů a energetické hodnoty výpočtem | 50 |
366. Stanovení složení nesourodých potravin - makroskopický rozbor | 250 |
367. Stanovení složení nesourodých potravin - mikroskopický rozbor | 330 |
368. Stanovení cizorodé příměsi v potravinách | 250 |
369. Stanovení sacharidů a energetické hodnoty výpočtem (voda, tuk, popel, bílkoviny) | 1 580 |
370. Stanovení triacylglycerolů v potravinách metodou GC | 3 700 |
371. Stanovení obsahu kakaového prášku | 2 780 |
372. Stanovení nepovolených barviv v potravinách metodou HPLC | 1 400 |
373. Olivový olej-spektrofotometrická stanovení K270 po úpravě oxidem hlinitým | 940 |
374. Identifikace původu anthokyanů metodou „fingerprinting chromatography | 2 640 |
375. Stanovení tryptamidu kyseliny lignocerové (LAT) v kakau a výrobcích z kakaa | 1 600 |
376. Stanovení těkavých kyselin titračně po destilaci - ovocná vína, ostatní vína, sladová vína, medovina, ostatní alkoholické nápoje | 310 |
367. Stanovení složení nesourodých potravin - mikroskopický rozbor | 330 |
377. Stanovení přípravků určených na léčbu erektilní dysfunkce v doplňcích stravy metodou HPLC | 1 800 |
378. Stanovení sacharidů a odvozených vícesytných alkoholů v potravinách metodou iontové chromatografie s pulzní ampérometrickou detekcí | 1 600 |
379. Stanovení T-2 a HT-2 toxinů v potravinách kapalinovou chromatografií 5 | 750 |
380. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C (vyjádřeného jako 513C) v ethanolu pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) - stanovení botanického původu lihu v lihovinách | 10 440 |
381. Stanovení poměru stabilních izotopů vodíku D/H na methylové a methylenové skupině ethanolupomocí nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR - stanovení botanického původu lihu v lihovinách | 14 860 |
382. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C (vyjádřeného jako 513C) v ethanolu pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) a stanovení poměru stabilních izotopů vodíku D/H na methylové a methylenové skupině ethanolu pomocí nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR) - stanovení botanického původu lihu v lihovinách | 22 560 |
383. Stanovení poměru stabilních izotopů vodíku pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) | 11 020 |
384. Stanovení 2,4,6-trichloranisolu ve víně plynovou chromatografií s MS detekcí | 6 480 |
385. Průkaz rostliny rodu Echinacea pomocí kapalinové chromatografie | 3 000 |
386. Stanovení sukralosy v potravinách metodou iontové chromatografie s pulzní ampérometrickou detekcí | 1 600 |
387. Stanovení škrobu a částečně hydrolyzovaného škrobu v potravinách enzymaticko-spektrofotometrickou metodou | 1 700 |
388. Stanovení koenzymu Q10 v potravních doplňcích metodou HPLC | 1 600 |
377. Stanovení přípravků určených na léčbu erektilní dysfunkce v doplňcích stravy metodou HPLC | 1 800 |
389. Stanovení sacharidů a energetické hodnoty výpočtem (voda, tuk, popel, bílkoviny, vláknina) | 5 080 |
390. Stanovení obsahu alkoholu pyknometricky po destilaci - ovocná vína, ostatní vína, sladová vína, medovina, ostatní alkoholické nápoje | 350 |
391. Stanovení těkavých kyselin v lihovinách | 210 |
392. Stanovení oxidu siřičitého titračně - ovocná vína, ostatní vína, sladová vína, medovina, ostatní alkoholické nápoje | 140 |
393. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C (vyjádřeného jako delta 13C) v medu a v proteinu izolovaného z medu pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS)-stanovení přídavku C4-cukrů do medu | 3 390 |
394. Stanovení pesticidů v potravinách metodou QuEChERS s detekcí GC/MS | 4 130 |
395. Stanovení pesticidů v potravinách metodou QuEChERS s detekcí LC-MS/MS | 4 110 |
396. Stanovení mykotoxinů v potravinách metodou LC-MS/MS | 4 900 |
397. Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC | 2 100 |
398. Stanovení poměru stabilních izotopů vodíku D/H na methylové a methylenové skupině ethanolu pomocí nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR) - stanovení botanického původu cukru v ovocných šťávách | 14 860 |
499. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C (vyjádřeného jako d13C) v ethanolu izolovaného z fermentovaných ovocných šťáv pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) - stanovení botanického původu cukru v ovocných šťáváchlO | 440 |
400. Stanovení cukrů ve víně a moštech metodou HPLC s refraktometrickou detekcí | 1 250 |
401. Stanovení cukrů metodou HPLC s refraktometrickou detekcí | 1 250 |
402. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C (vyjádřeného jako delta 13C) v ethanolu izolovaného z fermentovaných ovocných šťáv pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) a poměru stabilních izotopů vodíku D/H na methylové a methylenové skupině ethanolu pomocí nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR) - stanovení botanického původu cukru v ovocných šťávách | 22 560 |
403. Průkaz rostliny Aloe v nápojích na základě stanovení antrachinonů metodou LC/MS | 3 200 |
404. Stanovení alkality nealkoholických nápojů titračně | 210 |
405. Kvalitativní průkaz fermentované červené rýže s použitím screeningové (HPLC-DAD) a konfirmační (LC-MS) metody | 3 800 |
401. Stanovení cukrů metodou HPLC s refraktometrickou detekcí | 1 250 |
402. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C (vyjádřeného jako delta 13C) v ethanolu izolovaného z fermentovaných ovocných šťáv pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) a poměru stabilních izotopů vodíku D/H na methylové a methylenové skupině ethanolu pomocí nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR) - stanovení botanického původu cukru v ovocných šťávách | 22 560 |
403. Průkaz rostliny Aloe v nápojích na základě stanovení antrachinonů metodou LC/MS | 3 200 |
404. Stanovení alkality nealkoholických nápojů titračně | 210 |
405. Kvalitativní průkaz fermentované červené rýže s použitím screeningové (HPLC-DAD) a konfirmační (LC-MS) metody | 3 800 |
406. Stanovení pyrofeofýtinu v olivových olejích metodou HPLC | 1 400 |
407. Stanovení polyfenolů v pivu spektrofotometrickou metodou | 620 |
408. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C (vyjádřeného jako d13C) v C02 šumivých vín - detekce exogenního C02 v šumivých vínech | 2 984 |
409. Stanovení amitrazu v potravinách rostlinného původu metodou plynové chromatografie s MS detekcí | 2 810 |
410. Stanovení ztráty sušením v přídatných látkách | 140 |
411. Mléčné výrobky a potraviny na bázi mléka - stanovení obsahu tuku vážkovou metodou dle Weibull-Berntropa (Referenční metoda) | 360 |
412. Stanovení sibutraminu v doplňcích stravy metodou HPLC | 2 400 |
413. Stanovení poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C (vyjádřeného jako delta 13C) v ethanolu pomocí hmotnostní spektrometrie | 2400 |
izotopových poměrů (IRMS), poměru stabilních izotopů vodíku D/H na methylové a methylenové skupině ethanolu pomocí nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR) a stanovení poměru stabilních izotopů kyslíku 180/160 (vyjádřeného jako delta 180) ve vodě pomocí hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) v produktech vinné révy-geografický původ | 27 430 |
414. Stanovení celkového alkoholu v moštech výpočtem (skutečný alkohol, glukóza, fruktóza) | 970 |
415. Stanovení glyphosatu, ethephonu, chloristanů a chlorečnanů v potravinách rostlinného původu metodou LC - MS/MS | 3 990 |
416. Stanovení natamycinu ve víně metodou kapalinové chromatografie s detektorem diodového pole | 140 |
417. Stanovení poměru stabilních izotopů vodíku D/H na methylové a methylenové skupině ethanolu pomocí nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR) a stanovení poměru stabilních izotopů kyslíku 180/160 (vyjádřeného jako delta180) ve vodě pomocí | 620 |
418. Průkaz geografického původu vín a částečně zkvašených moštů s deklarovaným původem ČR pomocí stanovení poměru stabilních izotopů kyslíku 180/160 jejich vody a poměru stabilních izotopů uhlíku 13C/12C jejich ethanolu (vyjádřených jako'd180 a d13C) metodou hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) a stanovení poměru stabilních izotopů vodíku (D/H) na hmotnostní spektrometrie izotopových poměrů (IRMS) - geografický původ | 19 730 |
methylové a methylenové poloze jejich ethanolu metodou nukleární magnetické rezonance (SNIF-NMR) | 27 430 |
419. Stanovení neotamu v potravinách metodou HPLC/UV VIS/DAD | 1 400 |
420. Stanovení pesticidů v rostlinných olejích metodou QuEChERS s detekcí GC/MS | 3 055 |
421. Stanovení pesticidů v rostlinných olejích metodou QuEChERS s detekcí a LC-MS/MS | 3 030 |
422. Stanovení dithiokarbamátů a jejich degradačních produktů v dětské výživě metodou LCMS/MS | 3 650 |
423. Stanovení přetlaku sycených nápojů | 100 |
424. Průkaz vaječné bílkoviny ve víně imuno-enzymatickou metodou soupravou Ridascreen Fast Ei/Egg Protein (R- Biopharm)/lmmunolab Egg White ELISA | 3 000 |
425. Průkaz lysozymu ve víně imuno-enzymatickou metodou soupravou Ridascreen Fast Lysozym (R-Biopharm) | 3 000 |
426. Průkaz kaseinu ve víně imuno-enzymatickou metodou soupravou Ridascreen Fast Casein (R-Biopharm)/ Casein ELISA Immunolab | 3 000 |
427. Stanovení esterů 3-monochlorpropandiolu a esterů glycidolu v rostlinných olejích a ztužených tucích metodou GC/MS | 6 080 |
428. Stanovení opiových alkaloidů v máku metodou LC-MS/MS | 4 460 |
429. Stanovení 3-monochlorpropandiolu v sójové omáčce metodou GC/MS | 5 270 |
430. Stanovení mléčné bílkoviny v potravinách imuno-enzymatickou metodou | 2 500 |
431. Stanovení 2-propanolu v lihovinách plynovou chromatografií s FID detekcí | 1 340 |
432. Stanovení sterolů v olivových olejích metodou plynové chromatografie | 3 100 |
433. Stanovení stigmastadienů metodou GC v rostlinných olejích | 3 100 |
434. Stanovení sterolů v másle metodou kapilární plynové chromatografie (GC) | 2 600 |
435. Detekce přítomnosti cizího tuku v mléčném tuku stanovením triacylglycerolů metodou plynové chromatografie | 3 700 |
436. Stanovení methylesterů mastných kyselin metodou plynové chromatografie v olivových olejích | 1 920 |
437. Spektrofotometrická stanovení v UV oblasti (K232, K270, delta K) v olivovém oleji | 560 |
438. Stanovení sušiny refraktometricky v produktech z rajčat | 50 |
439. Stanovení celkové kyselosti v produktech z rajčat | 200 |
440. Stanovení těkavých kyselin v produktech z rajčat | 330 |
441. Stanovení obsahu cukru v produktech z rajčat | 440 |
442. Stanovení pH v produktech z rajčat | 100 |
443. Stanovení obsahu chloridů v produktech z rajčat | 180 |
444. Stanovení volných mastných kyselin v olivových olejích | 210 |
445. Stanovení peroxidového čísla v olivových olejích | 420 |
446. Stanovení obsahu vaječného žloutku ve vaječných likérech spektrofotometrickou metodou | 1 280 |
447. Stanovení extraktu ve víně | 100 |
448. Stanovení popela ve víně | 390 |
449. Stanovení hustoty vína | 160 |
450. Stanovení alkoholu ve víně - pyknometricky | 350 |
451. Stanovení celkové kyselosti vína | 100 |
452. Stanovení těkavých kyselin ve víně | 210 |
453. Stanovení oxidu siřičitého ve víně | 140 |
454. Stanovení pH vína | 100 |
455. Stanovení alkality popela ve víně | 100 |
456. Stanovení sušiny v produktech z rajčat | 210 |
457. Stanovení obsahu alkoholu | 350 |
458. Stanovení těkavých látek a methanolu v lihovinách | 1 340 |
459. Alkohol - pomocí hydrostatických vah | 500 |
460. Stanovení obsahu alkoholu s použitím hydrostatických vah po destilaci | 500 |
461. Stanovení obsahu alkoholu v % objemových v lihovinách | 500 |
462. Metody pro stanovení jakosti cukru - stanovení barvy v roztoku | 220 |
463. Glycyrrhizová kyselina - stanovení glycyrrhizové kyseliny vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií | 1 080 |
464. Refraktometrické stanovení obsahu cukru v hroznových moštech, zahuštěných hroznových moštech a rektifikovaných moštových koncentrátech | 150 |
465. Stanovení celkového suchého extraktu lihovin gravimetricky | 210 |
466. Stanovení redukujících látek ve víně a moštech | 520 |
467. Stanovení oxidu siřičitého ve víně titračně po destilaci | 440 |
468. Stanovení oxidu siřičitého po destilaci - ovocná vína, ostatní vína, sladová vína, medovina, ostatní alkoholické nápoje, lihoviny | 440 |
469. Stanovení přetlaku šumivých a perlivých vín | 100 |
470. Stanovení glukózy a fruktózy ve víně enzymaticky | 470 |
471. Stanovení kyseliny citrónové ve víně enzymaticky | 490 |
472. Stanovení suchého rozpustného zbytku v produktech zpracovaných z ovoce a zeleniny pomocí refraktometrie | 150 |
473. Stanovení mědi ve víně atomovou absorpční spektrometrií | 280 |
474. Simultánní stanovení kyseliny L askorbové a D-iso-askorbové ve víně metodou HPLC s UV detekcí | 1 650 |
475. Stanovení poměru voda/bílkoviny | 830 |
476. Stanovení síranů ve víně gravimetricky | 590 |
477. Stanovení ethylacetátu ve víně plynovou chromatografií s detekcí FID | 2 070 |
478. Stanovení metanolu ve víně plynovou chromatografií s detekcí FID | 2 070 |
479. Stanovení vlhkosti, refraktometrická metoda | 150 |
480. Stanovení elektrické vodivosti | 150 |
481. pH a volná kyselost | 220 |
482. Stanovení hydroxymethylfurfuralu metodou HPLC s UV detekcí | 1 130 |
483. Stanovení nerozpustných látek | 200 |
484. Stanovení aktivity diastázy dle Phadebase | 630 |
485. Stanovení maltosy ve víně enzymaticky | 940 |
486. Stanovení velikosti písma na obalech | 320 |
487. Enzymatické stanovení obsahu škrobu HPLC | 1 960 |
488. Stanovení čisté svalové bílkoviny | 2 420 |
489. Stanovení zpolymerovaných triacylglycerolů v tucích metodou HPLC | 1 720 |
490. Stanovení nepovolených barviv v potravinách metodou LC-MS | 3 100 |
491. Stanovení tropanových alkaloidů v potravinách rostlinného původu metodou LC-MS/MS | 4 360 |
492. Stanovení amygdalinu v potravinách metodou HPCL/UV_VIS/DAD | 1 300 |
493. Stanovení enzymů v potravinách metodou polyakrylamidové gelové elektroforézy | 2 570 |
494. Stanovení aktivity papainu v potravinách pHmetricky | 3 805 |
495. Stanovení aktivity trypsinu v potravinách spektrofotometricky | 2 640 |
496. Stanovení a identifikace charakteristických proteinů v potravinách proteomickou analýzou s využitím LC-MS/MS | 3 495 |
497. Stanovení mikrocystinů v doplňcích stravy metodou LC-MS/MS | 2 390 |
498. Stanovení obsahu katechinů v čaji metodou HPLC | 1990 |
499. Stanovení kyseliny citrónové ve víně s využitím multiparametrického automatického analyzátoru a enzymatického setu | 360 |
500. Stanovení cukrů (glukóza a fruktóza) s využitím multiparametrického automatického analyzátoru a enzymatického setu“ | 360 |
“.