Celní sazby autonomního celního sazebníku ze dne 13. února 1906, č. 20 ř. z., u sazebních čísel níže uvedených stanoví se s těmito součiniteli:
Sazební číslo | Zboží | Základní sazba za 100 kg | Součinitel |
23. | Pšenice, souržnice, špadla | 7.50 | 6 |
24. | Žito | 7.- | 6 |
25. | Jemen | 4.- | 6 |
26. | Oves | 6.- | 6 |
27. | Kukuřice | 4.- | 6 |
28. | Pohanka | 2.- | 6 |
29. | Proso | 1.75 | 6 |
31. | Boby, hrách, čočka | 4.50 | 6 |
31. | Vikev, vlčí hrách (lupina) | 3.- | 6 |
33. | Mouka a mlýnské výrobky (opíchané, šrotované, loupané zrní; kroupy, krupky, krupice) z obilí a luštěnin | 15.- | 6 |
34. | Rýže, neloupaná a loupaná, jakož i rýže zlomková | 6.- | 6 |
37. | Ovoce výslovně nejmenované, čerstvé: | | |
| b) | ostatní nebalené nebo prostě v pytlích nasypané: | | |
| | 2. | jablka, hrušky a kdoule, prostě v pytlích nasypané | 2.- | 6 |
| | 3. | švestky a ostatní ovoce, nejmenované pod 1. a 2. | 3.- | 6 |
| c) | ostatní ovoce jinak balené | 5.- | 6 |
41. | Cibule a česnek | 6.- | 6 |
45. | Řepka a řepice (olejka), ohnice, divoká řepka, ředkvové semeno, polní hořčice a ostatní podobná semena olejnatá | 3.50 | 6 |
50. | Semena travní | 30.- | 6 |
51. | Anýz, koriandr, kmín, fenykl | 6.- | 6 |
58. | Štětka soukenická | 4.- | 6 |
| | za kus | |
63. | Voli | 60.- | 6 |
64. | Býci | 30.- | 6 |
65. | Krávy | 30.- | 6 |
66. | Mladý hovězí dobytek | 18.- | 6 |
67. | Telata | 5.- | 6 |
68. | Ovce a kozy (též berani, skopci a kozli) | 2.50 | 6 |
69. | Jehňata a kůzlata | 1.50 | 6 |
70. | Vepřový dobytek | | |
| a) | vážicí až 10 kg (podsvinčata) | 1.50 | 6 |
| b) | těžší než 10 kg až 120 kg | 12.- | 6 |
| c) | těžší než 120 kg | 22.- | 6 |
| | za 100 kg | |
75. | Ryby, raci, sladkovodní pozemní hlemýždi, scampi, vše čerstvé | 20.- | 6 |
79. | Vejce drůbeží, též žloutek a bílek tekutý | 8.- | 6 |
81. | Vosk živočišný: | 14.- | 6 |
82. | a) | přírodní | | |
| Houby rohovité: | | |
| a) | jemné i obyčejné houby (houby mycí a koňské) v přírodním stavu, neupravené, neprané; houby koňské prané, dále zpracované, avšak nebílené | 36.- | 6 |
| b) | ostatní houby rohovité | 145.- | 6 |
86. | Měchýře a střeva, čerstvé, solené nebo sušené; blány zlatotepecké; střevové provazy | 8.- | 6 |
88. | Máslo přírodní, čerstvé nebo solené, též přepouštěné | 35.- | 6 |
89. | Vepřové sádlo, též vyškvařené, vepřová slanina; husí sádlo, též vyškvařené | 45.- | 6 |
90. | Umělé máslo a margarin, jakož i ostatní jedlé tuky výslovně nejmenované | 35.- | 6 |
91. | Tuk rybí a tulení: | | |
| a) | v sudech nebo v podobných větších nádobách o hrubé váze nejméně 10 kg | 2.50 | 6 |
| b) | v nádobách o hrubé váze menší než 10 kg | 24.- | 6 |
92. | Lůj zvířecí, syrový nebo vyškvařený; lůj lisovaný | 2.50 | 6 |
93. | Lůj rostlinný, olej palmový, olej z palmových jader a kokosových ořechů, tuhý | 2.50 | 6 |
104. | Olej olivový, kukuřičný, makový, sezamový, podzemnicový, bukvicový a slunečnicový v sudech, měchách a měchýřích | 24.- | 6 |
105. | Olej bavlníkový v sudech, měchách a měchýřích | 40.- | 6 |
106. | Oleje mastné v lahvích, džbánech a podobných nádobkách pod 25 kg: | | |
| b) | oleje čís. 104 | 36.- | 6 |
| c) | olej bavlníkový | 48.- | 6 |
115. | Ságo a ságové náhražky, tapioka, arrowroot | 30.- | 6 |
117. | Maso: | | 6 |
| a) | čerstvé | 30.- | 6 |
| b) | upravené, a to nasolené, sušené, uzené, v láku, též vařené | 45.- | 6 |
120. | Sledi nasolení nebo uzení | 7.- | 6 |
121. | Ryby výslovně nejmenované, nasolené, uzené, sušené | 30.- | 6 |
122. | Ryby upravené (marinované neb v oleji atd.) v sudech | 60.- | 6 |
131. | Poznámka 1.: | | |
| Kondensované neb sušené mléko, též slazené | 120.- | 6 |