Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
0102 | Živý hovězí dobytek |
0102 90 | - Ostatní: |
0102 90 104 | --- O hmotnosti nepřesahující 220 kg |
| --- O hmotnosti přesahující 220 kg: |
0102 90 317 | ---- Jalovice (hovězí samice, které se nikdy neotelily) |
0102 90 333 | ---- Krávy |
0102 90 350 | ---- Býci |
0102 90 376 | ---- Voli |
0102 90 902 | -- Ostatní |
0103 | Živý vepřový dobytek |
| - Ostatní: |
0103 91 | -- S hmotností menší než 50 kg: |
0103 91 105 | --- Domácí druhy |
0103 91 903 | --- Ostatní |
0103 92 | -- S hmotností 50 kg nebo vyšší: |
| --- Domácí druhy: |
0103 92 110 | ---- Prasnice, které vrhly selata alespoň jednou, a o hmotnosti nejméně 160 kg |
0103 92 195 | ---- Ostatní |
0103 92 900 | --- Ostatní |
0104 10 | - Ovce: |
0104 10 908 | -- Ostatní |
0105 91 007 | -- Kohouti a slepice |
0201 | Hovězí maso, čerstvé nebo chlazené |
0201 10 | - V celku nebo půlené: |
0201 10 104 | -- O hmotnosti nepřesahující 136 kg, je-li v celku, nebo 68 kg, je-li půlené |
0201 10 902 | -- O hmotnosti přesahující 136 kg, je-li v celku, nebo 68 kg, je-li půlené |
0201 20 | - Ostatní nevykostěné maso: |
| -- Čtvrti zvané "kompenzované": |
0201 20 215 | --- O hmotnosti nepřesahující 68 kg |
0201 20 291 | --- O hmotnosti přesahující 68 kg |
| -- Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti: |
0201 20 312 | --- O hmotnosti nepřesahující 60 kg u neoddělených předních čtvrtí nebo 30 kg u oddělených předních čtvrtí |
0201 20 398 | --- O hmotnosti přesahující 60 kg u neoddělených předních čtvrtí nebo 30 kg u oddělených předních čtvrtí |
| -- Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti: |
0201 20 517 | --- O hmotnosti nepřesahující 75 kg u neoddělených zadních čtvrtí nebo 40 kg u oddělených zadních čtvrtí |
0201 20 592 | --- O hmotnosti přesahující 75 kg u neoddělených zadních čtvrtí nebo 40 kg u oddělených zadních čtvrtí |
0201 20 908 | -- Ostatní |
0201 30 008 | - Vykostěné |
Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
0202 | Hovězí maso zmrazené |
0202 10 001 | - V celku nebo půlené |
0202 20 | - Ostatní nevykostěné maso: |
0202 20 104 | -- Čtvrti zvané "kompenzované" |
0202 20 309 | -- Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti |
0202 20 503 | -- Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti |
0202 20 902 | -- Ostatní |
0202 30 | - Vykostěné: |
0202 30 100 | -- Přední čtvrti celé nebo dělené maximálně na pět kusů, každý z nich v samostatném bloku; "kompenzované" čtvrti ve dvou blocích, z nichž jeden obsahuje přední čtvrť celou nebo dělenou nejvýše do pěti kusů a druhý obsahuje zadní čtvrť, vyjma svíčkové, v jednom kusu |
0202 30 509 | -- Předek s pupkem nebo bez něj |
0202 30 908 | -- Ostatní |
0203 | Vepřové maso, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
| - Čerstvé nebo chlazené: |
0203 11 | -- V celku nebo půlené: |
0203 11 100 | --- Z domácích vepřů |
0203 11 908 | --- Ostatní |
0203 12 | -- Kýty, plece a jejich části, nevykostěné: |
| --- Z domácích vepřů: |
0203 12 114 | ---- Kýty a kusy z nich |
0203 12 190 | ---- Plece a kusy z nich |
0203 12 904 | --- Ostatní |
0203 19 | -- Ostatní: |
| --- Z domácích vepřů: |
0203 19 119 | ---- Přední části a kusy z nich |
0203 19 135 | ---- Hřbety s kostí a kusy z nich |
0203 19 151 | ---- Boky bez kostí (prorostlé) a kusy z nich |
| ---- Ostatní: |
0203 19 551 | ----- Vykostěné |
0203 19 593 | ----- Ostatní |
0203 19 909 | --- Ostatní |
| - Zmrazené: |
0203 21 | -- V celku nebo půlené: |
0203 21 105 | --- Z domácích vepřů |
0203 21 903 | --- Ostatní |
0203 22 | -- Kýty, plece a jejich části, nevykostěné: |
| --- Z domácích vepřů: |
0203 22 110 | ---- Kýty a kusy z nich |
0203 22 195 | ---- Plece a kusy z nich |
0203 22 900 | --- Ostatní: |
0203 29 | -- Ostatní: |
| --- Z domácích vepřů: |
0203 29 114 | ---- Přední části a kusy z nich |
0203 29 131 | ---- Hřbety s kostí a kusy z nich |
0203 29 157 | ---- Boky bez kostí (prorostlé) a kusy z nich |
| ---- Ostatní: |
0203 29 556 | ----- Vykostěné |
0203 29 599 | ----- Ostatní |
0203 29 904 | --- Ostatní |
Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
0204 | Skopové nebo kozí maso, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
0204 10 001 | - Jehně v celku nebo půlené, čerstvé nebo chlazené |
0204 21 002 | - Ostatní skopové maso, čerstvé nebo chlazené: |
0204 21 002 | -- V celku nebo půlené |
0204 22 | -- Ostatní nevykostěné maso: |
0204 22 106 | --- Krátké přední čtvrti |
0204 22 301 | --- Hřbety nebo pečeně |
0204 22 505 | --- Nožičky |
0204 22 904 | --- Ostatní |
0204 23 005 | -- Vykostěné |
0204 30 001 | - Jehně v celku nebo půlené, zmrazené |
| - Ostatní skopové maso, zmrazené: |
0204 41 003 | -- V celku nebo půlené |
0204 42 | -- Ostatní nevykostěné maso: |
0204 42 107 | --- Krátké přední čtvrti |
0204 42 301 | --- Hřbety nebo pečeně |
0204 42 506 | --- Nožičky |
0204 42 905 | --- Ostatní |
0204 43 006 | -- Vykostěné |
0207 | Maso a jedlé droby drůbeže čísla 0105, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
0207 10 | - Drůbež nedělená, čerstvá nebo chlazená: |
| -- Kohouti a slepice: |
0207 10 110 | --- Oškubaní, vykuchaní, s hlavou a nožkami, zvaní "kuřata 83 %" |
0207 10 152 | --- Oškubaní, vykuchaní, bez hlavy a bez nožek, avšak s krkem, srdcem, játry a voletem, zvaní "kuřata 70 %" |
0207 10 195 | --- Oškubaní, vykuchaní, bez hlavy a bez nožek, bez krku, srdce, jater a volete, zvaní "kuřata 65 %", nebo jinak předkládaní |
| -- Krocani a krůty: |
0207 10 314 | --- Oškubaní, vykuchaní, bez hlavy a bez nožek, s krkem, srdcem, játry a voletem, zvaní "krůty 80 %" |
0207 10 390 | --- Oškubaní, vykuchaní, bez hlavy a krku, bez nožek, srdce, jater a volete, zvaní "krůty 73 %", nebo jinak předkládaní |
| -- Kachny: |
0207 10 519 | --- Oškubané, podříznuté, kuchané a s droby, s hlavou a nožkami, zvané "kachny 85 %" |
0207 10 551 | --- Oškubané, vykuchané, bez hlavy a bez nožek, s krkem, játry, srdce a voletem, zvané "kachny 70 %" |
0207 10 594 | --- Oškubané, vykuchané, bez hlavy, bez nožek a bez krku, srdce, jater a volete, zvané "kachny 63 %", nebo jinak předkládané |
| -- Husy: |
0207 10 713 | --- Oškubané, nevykuchané, s hlavou a nožkami, zvané "husy 82 %" |
0207 10 799 | --- Oškubané, vykuchané, bez hlavy a nožek, se srdcem a voletem nebo bez nich, zvané "husy 75 %", nebo jinak předkládané |
0207 10 900 | -- Perličky |
| - Drůbež nedělená, zmrazená: |
0207 21 | -- Kohouti a slepice: |
0207 21 103 | --- Oškubaní, vykuchaní, bez hlavy a nožek, avšak s krkem, srdcem, játry a voletem, zvaní "kuřata 70 %" |
0207 21 901 | --- Oškubaní, vykuchaní, bez hlavy a nožek, bez krku, srdce, jater a volete, zvaní "kuřata 65 %", nebo jinak předkládaní |
Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
0207 22 | -- Krocani a krůty: |
0207 22 100 | --- Oškubaní, vykuchaní, bez hlavy a nožek, s krkem, srdcem, játry a voletem, zvaní "krůty 80 %" |
0207 22 908 | --- Oškubaní, vykuchaní, bez hlavy a nožek, bez krku, srdce, jater a volete, zvaní "krůty 73 %", nebo jinak předkládaní |
0207 23 | -- Kachny, husy a perličky: |
| --- Kachny: |
0207 23 111 | ---- Oškubané, vykuchané, bez hlavy a nožek, avšak s krkem, srdcem, játry a voletem, zvané "kachny 70 %" |
0207 23 190 | ---- Oškubané, vykuchané, bez hlavy a nožek, bez krku, srdce, jater a volete, zvané "kachny 63 %", nebo jinak předkládané |
| --- Husy: |
0207 23 513 | ---- Oškubané, podříznuté, nevykuchané, s hlavou a nožkami, zvané "husy 82 %" |
0207 23 599 | ---- Oškubané, vykuchané, bez hlavy a nožek, se srdcem a voletem nebo bez nich, zvané "husy 75 %", nebo jinak předkládané |
0207 23 904 | -- Perličky |
| - Drůbež dělená a droby (včetně jater), čerstvé nebo chlazené: |
0207 31 001 | -- Játra z vykrmených hus nebo kachen |
0207 39 | -- Ostatní: |
| --- Z kohoutů a slepic |
| ---- Kusy: |
0207 39 118 | ----- Vykostěné |
| ----- Nevykostěné: |
0207 39 134 | ------ Půlky nebo čtvrtky |
0207 39 151 | ------ Celá křídla, též bez špiček |
0207 39 177 | ------ Hřbety, krky, hřbety s krkem, biskupy, špičky křídel |
0207 39 215 | ------ Prsa a kousky prsíček |
0207 39 231 | ------ Stehna a kousky stehen |
0207 39 258 | ------ Ostatní |
0207 39 274 | ---- Droby, jiné než játra |
| --- Z krocanů a krůt: |
| ---- Kusy: |
0207 39 312 | ----- Vykostěné |
| ----- Nevykostěné: |
0207 39 339 | ------ Půlky nebo čtvrtky |
0207 39 355 | ------ Celá křídla, též bez špiček |
0207 39 371 | ------ Hřbety, krky, hřbety s krkem, biskupy, špičky křídel |
0207 39 410 | ------ Prsa a kousky prsíček |
| ------ Stehna a kousky stehen |
0207 39 436 | ------- Dolní část stehna a její kousky |
0207 39 452 | ------- Ostatní |
0207 39 479 | ------ Ostatní |
0207 39 517 | ---- Droby, jiné než játra |
| --- Z kachen, z hus nebo z perliček: |
| ---- Kusy: |
| ----- Vykostěné: |
0207 39 533 | ------ Z hus |
0207 39 550 | ------ Z kachen a perliček |
| ----- Nevykostěné: |
| ------ Půlky nebo čtvrtky: |
0207 39 576 | ------- Z kachen |
Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
0207 39 614 | ------- Z hus |
0207 39 631 | ------- Z perliček |
0207 39 657 | ------ Celá křídla, též bez špiček |
0207 39 673 | ------ Hřbety, krky, hřbety s krkem, biskupy, špičky křídel |
| ------ Prsa a kousky prsíček: |
0207 39 711 | ------- Z hus |
0207 39 738 | ------- Z kachen nebo perliček |
| ------ Stehna a kousky stehen: |
O207 39 754 | ------- Z hus |
0207 39 771 | ------- Z kachen a perliček |
0207 39 819 | ------ Části nazývané "husí nebo kachní paleta" |
0207 39 835 | ------ Ostatní |
0207 39 851 | ---- Droby, jiné než játra |
0207 39 908 | --- Drůbeží játra, jiná než vykrmených hus a kachen |
| - Drůbeží kusy a droby, vyjma jater, zmrazené: |
0207 41 | --- Z kohoutů a slepic |
| ---- Kusy: |
0207 41 104 | ----- Vykostěné |
| ----- Nevykostěné: |
0207 41 112 | ------ Půlky nebo čtvrtky |
0207 41 210 | ------ Celá křídla, též bez špiček |
0207 41 317 | ------ Hřbety, krky, hřbety s krkem, biskupy, špičky křídel |
0207 41 414 | ------ Prsa a kousky prsíček |
0207 41 511 | ------ Stehna a kousky stehen |
0207 41 716 | ------ Ostatní |
0207 41 902 | ---- Droby, jiné než játra |
| --- Z krocanů a krůt: |
| ---- Kusy: |
0207 41 101 | ----- Vykostěné |
| ----- Nevykostěné: |
0207 42 119 | ------ Půlky nebo čtvrtky |
0207 42 216 | ------ Celá křídla, též bez špiček |
0207 42 313 | ------ Hřbety, krky, hřbety s krkem, biskupy, špičky křídel |
0207 42 411 | ------ Prsa a kousky prsíček |
| ------ Stehna a kousky stehen |
0207 42 518 | ------- Dolní část stehna a její kousky |
0207 42 593 | ------- Ostatní |
0207 42 712 | ------ Ostatní |
0207 42 909 | ---- Droby, jiné než játra |
0207 43 | --- Z kachen, z hus nebo z perliček: |
| ---- Kusy: |
| ----- Vykostěné: |
0207 43 115 | ------ Z hus |
0207 43 158 | ------ Z kachen a perliček |
| ----- Nevykostěné: |
| ------ Půlky nebo čtvrtky: |
0207 43 212 | ------- Z kachen |
0207 43 239 | ------- Z hus |
0207 43 255 | ------- Z perliček |
0207 43 310 | ------ Celá křídla, též bez špiček |
0207 43 417 | ------ Hřbety, krky, hřbety s krkem, biskupy, špičky křídel |
| ------ Prsa a kousky prsíček: |
0207 43 514 | ------- Z hus |
0207 43 531 | ------- Z kachen a perliček |
| ------ Stehna a kousky stehen: |
O207 43 611 | ------- Z hus |
0207 43 638 | ------- Z kachen a perliček |
0207 43 719 | ------ Části nazývané "husí nebo kachní paleta" |
0207 43 816 | ------ Ostatní |
0207 43 905 | ---- Droby, jiné než játra |
0207 50 | - Drůbeží játra,zmrazená: |
0207 50 103 | -- Játra z vykrmených hus a kachen |
0207 50 901 | -- Ostatní |
Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
0209 00 | Vepřová slanina neprorostlá libovým masem, vepřový a drůbeží tuk neškvařený, vše čerstvé, chlazené, zmrazené, nasolené a nebo ve slaném nálevu, sušené nebo uzené |
| - Slanina: |
0209 00 113 | -- Čerstvá, chlazená, zmrazená, nasolená nebo ve slaném nálevu |
0209 00 199 | -- Sušená nebo uzená |
0209 00 300 | -- vepřové sádlo, jiné než spadající do podpoložek 0209 00 11 nebo 0209 00 19 |
0209 00 903 | - drůbeží sádlo |
0210 | Maso a jedlé droby, nasolené nebo ve slaném nálevu, sušené nebo uzené, moučky a prášky, jedlé, z masa nebo drobů |
| - Vepřové maso |
0210 11 | -- Kýty, plece a jejich části, nevykostěné: |
| --- Z domácích vepřů: |
| ---- Nasolené nebo ve slaném nálevu: |
0210 11 118 | ----- Kýty a jejich části |
0210 11 193 | ----- Plece a jejich části |
| ---- Sušené nebo uzené |
0210 11 312 | ----- Kýty a jejich části |
0210 11 398 | ----- Plece a jejich části |
0210 11 908 | --- Ostatní |
0210 12 | -- Bůčky (prorostlé) a jejich části: |
| --- Z domácích vepřů: |
0210 12 114 | ---- Nasolené nebo ve slaném nálevu |
0210 12 190 | ---- Sušené nebo uzené |
0210 12 904 | --- Ostatní |
0210 19 | -- Ostatní: |
| --- Z domácích vepřů: |
| ---- Nasolené nebo ve slaném nálevu: |
0210 19 101 | ----- Půlené slaninové boky nebo přední tři čtvrti |
0210 19 208 | ----- Zadní tři čtvrtiny nebo půlky |
0210 19 305 | ----- Přední části a kusy z nich |
0210 19 402 | ----- Hřbety s kostí a kusy z nich |
| ----- Ostatní: |
0210 19 518 | ------ Vykostěné |
0210 19 593 | ------ Ostatní |
| ---- Sušené nebo uzené: |
0210 19 607 | ----- Přední části a kusy z nich |
0210 19 704 | ----- Hřbety s kostí a kusy z nich |
| ----- Ostatní: |
0210 19 810 | ------ Vykostěné |
0210 19 895 | ------ Ostatní |
0210 10 909 | --- Ostatní |
0210 20 | - Hovězí maso: |
0210 20 109 | -- Nevykostěné |
0210 20 907 | -- Vykostěné |
0210 90 | - Ostatní, včetně jedlých mouček a prášků z masa nebo drobů: |
| -- Maso: |
0210 90 107 | --- Koňské, slané nebo ve slaném nálevu, nebo sušené |
| --- Skopové a kozí: |
0210 90 115 | ---- Nevykostěné |
0210 90 191 | ---- Vykostěné |
0210 90 204 | --- Ostatní |
| -- Droby: |
| --- Z domácích vepřů: |
0210 90 310 | ---- Játra |
0210 90 395 | ---- Ostatní |
| --- Hovězí: |
0210 90 417 | ---- Tlustá a tenká bránice |
0210 90 492 | ---- Ostatní |
0210 90 603 | --- Skopové a kozí |
| --- Ostatní: |
| ---- Drůbeží játra: |
0210 90 719 | ----- Játra z vykrmených hus nebo kachen, nasolená nebo ve slaném nálevu |
0210 90 794 | ----- Ostatní |
0210 90 808 | ---- Ostatní |
0210 90 905 | -- Jedlé moučky a prášky z masa nebo drobů |
Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
0401 | Mléko a smetana, nezahuštěné ani neobsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla |
0401 10 | - S obsahem tuku nepřesahujícím 1 % hmotnosti: |
0401 10 101 | -- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2 litry |
0401 10 909 | -- Ostatní |
0401 20 | - S obsahem tuku přesahujícím 1 % hmotnosti, ale nepřesahujícím 6 % hmotnosti: |
| -- Nepřesahujícím 3 % hmotnosti: |
0401 20 114 | --- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2 litry |
0401 20 190 | --- Ostatní |
| -- Přesahujícím 3 %: |
0401 20 912 | --- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2 litry |
0401 20 998 | --- Ostatní |
0401 30 | - S obsahem tuku přesahujícím 6 % hmotnosti: |
| -- Nepřesahujícím 21 %: |
0401 30 110 | --- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2 litry |
0401 30 195 | --- Ostatní |
| -- S obsahem vyšším než 21 %, avšak nepřesahujícím 45 %: |
0401 30 314 | --- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2 litry |
0401 30 390 | --- Ostatní |
| -- S obsahem vyšším než 45 %: |
0401 30 918 | --- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2 litry |
0401 30 993 | --- Ostatní |
0402 | Mléko a smetana, zahuštěné nebo obsahující přídavek cukru nebo jiných sladidel |
0402 10 | - V prášku, zrnech nebo v jiné pevné formě, s obsahem tuku nepřesahujícím 1,5 % hmotnosti: |
| -- Bez přísady cukru nebo jiných sladidel: |
0402 10 113 | --- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 10 199 | --- Ostatní |
| -- Ostatní: |
0402 10 911 | --- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 10 997 | --- Ostatní |
| - V prášku, zrnech nebo v jiné pevné formě, s obsahem tuku přesahujícím 1,5 % hmotnosti: |
0402 21 | -- Neobsahující přídavek cukru nebo jiných sladidel: |
| --- S obsahem tuku nepřesahujícím 27 %: |
0402 21 115 | ---- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
| ---- Ostatní: |
0402 21 174 | ----- S obsahem tuků nepřesahujícím 11 % hmotnosti |
0402 21 191 | ----- S obsahem tuků přesahujícím 11 % hmotnosti, avšak nepřesahujícím 27 % hmotnosti |
| --- S obsahem tuků přesahujícím 27 % hmotnosti: |
0402 21 913 | ---- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 21 999 | ---- Ostatní |
0402 29 | -- Ostatní: |
| --- S obsahem tuku nepřesahujícím 27 % hmotnosti: |
0402 29 116 | ---- Speciální mléka "pro kojence", v hermeticky uzavřených nádobách o netto obsahu nepřesahujícím 500 g, s obsahem tuku přesahujícím 10 % |
| ---- Ostatní: |
0402 29 159 | ----- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 29 191 | ----- Ostatní |
0402 29 | -- Ostatní: |
| --- S obsahem tuků přesahujícím 27 % hmotnosti: |
0402 29 914 | ---- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 29 990 | ---- Ostatní |
| - Ostatní: |
0402 91 | -- Neobsahující přídavek cukru nebo jiných sladidel: |
| --- S obsahem tuku nepřesahujícím 8 % hmotnosti: |
0402 91 113 | ---- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 91 199 | ---- Ostatní: |
| ----- S obsahem tuku přesahujícím 8 % hmotnosti, avšak nepřesahujícím 10 % hmotnosti: |
0402 91 318 | ---- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 91 393 | ---- Ostatní |
| --- S obsahem tuku přesahujcím 10 %, avšak nepřesahujícím 45 % hmotnosti: |
0402 91 512 | ---- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 91 598 | ---- Ostatní |
| --- S obsahem tuku přesahujícím 45 % hmotnosti: |
0402 91 911 | ---- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 91 997 | ---- Ostatní |
0402 99 | -- Ostatní: |
| ----- S obsahem tuku nepřesahujícím 9,5 % hmotnosti: |
0402 99 114 | V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 99 190 | ---- Ostatní |
| -- S obsahem tuku přesahujícím 9,5 % hmotnosti, avšak nepřesahujícím 45 % hmotnosti: |
0402 99 912 | ---- V balení pro okamžitou spotřebu o netto obsahu nepřesahujícím 2,5 kg |
0402 99 998 | ---- Ostatní |
Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
0405 00 | Máslo a jiné tuky z mléka |
0405 00 103 | - S obsahem tuků nepřesahujícím 85 % hmotnosti |
0405 00 901 | - Ostatní |
0701 | Brambory, čerstvé nebo chlazené |
0701 90 109 | -- K výrobě škrobu (§) |
0701 90 907 | --- Ostatní |
| -- Vinné hrozny čerstvé ostatní |
0806 10 912 | --- Od 1․ listopadu do 14. července |
0806 10 998 | --- Od 15. července do 31. října |
1105 | Mouka, krupice, vločky, granule a peletyz brambor |
1105 10 004 | - Moučka a krupice |
1105 20 000 | - Vločky, granule a pelety |
1108 | Škroby; inulin |
| - Škroby: |
1108 11 004 | -- Pšeničný škrob |
11O8 12 001 | -- Kukuřičný škrob |
1108 13 007 | -- Bramborový škrob |
1108 14 003 | -- Maniokový škrob |
1108 19 | -- Ostatní škroby: |
1108 19 102 | --- Rýžový škrob |
1108 19 901 | --- Ostatní |
1108 20 003 | - Inulin |
1205 00 | Semena řepky, semena olejky, též drcená |
1205 00 104 | - Určená k setí (§) |
1205 00 902 | - Ostatní |
1206 00 | Slunečnicová semena, též drcená |
1206 00 109 | - Určená k setí (§) |
1206 00 907 | - Ostatní |
1212 91 | -- Cukrová řepa: |
1212 91 100 | --- Čerstvá |
| - Slunečnicový olej nebo světlicový olej a jejich frakce: |
1512 11 | -- Surový olej: |
1512 11 101 | --- Pro technické nebo průmyslové účely, jiné než pro výrobu potravin pro lidskou výživu (§) |
| --- Ostatní: |
1512 11 917 | ---- Slunečnicový olej |
1512 11 992 | ---- Světlicový olej |
1512 19 | -- Ostatní: |
1512 19 101 | --- Pro technické nebo průmyslové účely, jiné než pro výrobu potravin pro lidskou výživu (§) |
| --- Ostatní: |
1512 19 918 | ---- Slunečnicový olej |
1512 11 993 | ---- Světlicový olej |
1514 | Řepkový nebo hořčicový olej a jejich frakce, též rafinované, ale technicky neupravené |
1514 10 | - Surové oleje: |
1514 10 103 | -- Pro technické nebo průmyslové účely, jiné než pro výrobu potravin pro lidskou výživu (§) |
1514 10 901 | -- Ostatní: |
1514 90 | - Ostatní: |
1514 90 107 | -- Pro technické nebo průmyslové účely, jiné než pro výrobu potravin pro lidskou výživu (§) |
1514 90 905 | -- Ostatní: |
Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
1701 | Třtinový nebo řepný cukr a chemicky čistá sacharóza, v pevném stavu |
| - Surový cukr bez přísady aromatických přídavků nebo barviva: |
1701 11 | -- Třtinový cukr: |
1701 11 109 | --- Určený k rafinaci (§) |
1701 11 907 | --- Ostatní |
| |
1701 12 | -- Řepný cukr: |
1701 12 105 | --- Určený k rafinaci (§) |
1701 12 903 | --- Ostatní |
| - Ostatní: |
1701 91 005 | -- S přísadou aromatických přípravků nebo barviva |
1701 99 | -- Ostatní: |
1701 99 103 | --- Bílý cukr |
1701 99 901 | --- Ostatní |
1702 30 | - Glukóza a glukózový sirup neobsahující fruktózu nebo s obsahem fruktózy v sušině méně než 20 % hmotnosti: |
1702 30 108 | -- Isoglukóza |
| -- Ostatní: |
| --- Obsahující v sušině 99 % nebo více hmotnosti glukózy: |
1702 30 515 | ---- V bílém krystalickém prášku, též tvarovaný |
1702 30 591 | ---- Ostatní |
| --- Ostatní: |
1702 30 914 | ---- V bílém krystalickém prášku, též tvarovaný |
1702 30 990 | ---- Ostatní |
1702 40 | - Glukóza a glukózový sirup s obsahem fruktózy v sušině alespoň 20 % hmotnosti, avšak méně než 50 % hmotnosti: |
1702 40 103 | -- Isoglukóza |
1702 40 901 | -- Ostatní |
2204 | Víno z čerstvých hroznů, včetně vína obohaceného alkoholem, vinný mošt jiný než čísla 2009 |
2204 10 | - Šumivé víno: |
| -- Mající skutečný alkoholometrický titr 8,5 % vol nebo více: |
2204 10 111 | --- Šampaňské |
2204 10 196 | --- Ostatní |
2204 10 901 | -- Ostatní: |
| - Jiné víno; vinný mošt, jehož kvašení bylo předem zabráněno nebo bylo zastaveno přidáním alkoholu: |
2204 21 | -- V nádobách o obsahu nepřesahujícím 2 litry: |
2204 21 104 | --- Jiná vína než uváděná v položce 2204 10, v lahvích uzavřených zátkou ve tvaru hříbku zachyceného pomocí svorky nebo kovové svěrky; vína v jiné úpravě mající při teplotě 20° C přetlak, vznikající roztokem oxidu uhličitého, alespoň 1 bar, ale méně než 3 bary |
| --- Ostatní: |
| ---- Mající skutečný alkoholometrický titr 13 % vol: |
| ----- Kvalitní vína produkovaná v určitých oblastech: |
2204 21 210 | ------ Bílá vína |
2204 21 236 | ------ Ostatní |
| ----- Ostatní: |
2204 21 252 | ------ Bílá vína |
2204 21 295 | ------ Ostatní |
| ---- Mající skutečný alkoholometrický titr převyšující 13 % vol, ale nepřesahující 15 % vol: |
| ----- Kvalitní vína produkovaná v určitých oblastech: |
2204 21 317 | ------ Bílá vína |
2204 21 333 | ------ Ostatní |
| ----- Ostatní: |
2204 21 350 | ------ Bílá vína |
2204 21 392 | ------ Ostatní |
| ---- Mající skutečný alkoholometrický titr převyšující 15 % vol, ale nepřesahující 18 % vol: |
2204 21 414 | ----- Vína portská, z Madeiry, Sherry, Tokajská (Aszu a Szamorodni) a Setubalský muškát (§) |
2204 21 490 | ----- Ostatní |
| ---- Mající skutečný alkoholometrický titr převyšující 18 % vol, ale nepřesahující 22 % vol: |
2204 21 511 | ----- Vína portská, z Madeiry, Sherry, Tokajská (Aszu a Szamorodni) a Setubalský muškát (§) |
2204 21 597 | ----- Ostatní |
2204 21 902 | ---- Mající skutečný alkoholometrický titr vyšší než 22 % vol: |
2204 29 | -- Ostatní: |
2204 29 105 | --- Jiná vína než uváděná v položce 2204 10, v lahvích uzavřených zátkou ve tvaru hříbku zachyceného pomocí svorky nebo kovové svěrky; vína v jiné úpravě mající při teplotě 20° C přetlak, vznikající roztokem oxidu uhličitého, alespoň 1 bar, ale méně než 3 bary |
| --- Ostatní: |
| ---- Mající skutečný alkoholometrický titr nepřesahující 13 % vol: |
| ----- Kvalitní vína produkovaná v určitých oblastech: |
2204 29 211 | ------ Bílá vína |
2204 29 237 | ------ Ostatní |
| ----- Ostatní: |
2204 29 253 | ------ Bílá vína |
2204 29 296 | ------ Ostatní |
| ---- Mající skutečný alkoholometrický titr převyšující 13 % vol, ale nepřesahující 15 % vol: |
| ----- Kvalitní vína produkovaná v určitých oblastech: |
2204 29 318 | ------ Bílá vína |
2204 29 334 | ------ Ostatní |
| ----- Ostatní: |
2204 29 351 | ------ Bílá vína |
2204 29 393 | ------ Ostatní |
| ---- Mající skutečný alkoholometrický titr převyšující 15 % vol, ale nepřesahující 18 % vol: |
2204 29 415 | ----- Vína portská, z Madeiry, Sherry a Setubalský muškát (§) |
2204 29 458 | ----- Tokajská vína (Aszu a Samorodni) (§) |
2204 29 491 | ----- Ostatní |
| ---- Mající skutečný alkoholometrický titr převyšující 18 % vol, ale nepřesahující 22 % vol: |
2204 29 512 | ----- Vína portská, z Madeiry, Sherry a Setubalský muškát (§) |
2204 29 555 | ----- Tokajská vína (Aszu a Samorodni) (§) |
2204 29 598 | ----- Ostatní |
2204 29 903 | ---- Mající skutečný alkoholometrický titr vyšší než 22 % vol |
2204 30 | - Ostatní vinný mošt: |
2204 30 103 | -- Částečně zkvašený nebo se zastaveným kvašením, jinak než přidáním alkoholu |
| -- Ostatní: |
2204 30 910 | --- O hustotě 1,33 g.cm-3 nebo nižší při 20° C a mající skutečný alkoholometrický titr 1 % vol nebo méně |
2204 30 995 | --- Ostatní |
Položka celního sazebníku | Název zboží |
1 | 2 |
2207 | Ethylalkohol nedenaturovaný s měrným alkoholometrickým titrem 80 % vol nebo více; ethylalkohol a destiláty denaturované, s jakýmkoliv alkoholometrickým titrem |
2207 10 009 | - Ethylalkohol nedenaturovaný s měrným alkoholometrickým titrem 80 % vol nebo více |
2207 20 004 | - Ethylalkohol a destiláty denaturované, s jakýmkoliv alkoholometrickým titrem |
2208 90 | - Ostatní: |
| -- Arak, v nádobách o obsahu: |
2208 90 112 | --- Nepřesahujícím 2 litry |
2208 90 198 | --- Převyšujícím 2 litry |
| -- Vodka s měrným alkoholometrickým titrem 45,4 % vol nebo menším, slivovice, hruškovice nebo třešňovice (vyjma likérů) v nádobách o obsahu: |
| --- Nepřesahujícím 2 litry: |
2208 90 317 | ---- Vodka |
2208 90 333 | ---- Slivovice, hruškovice, třešňovice (vyjma likérů) |
2208 90 392 | --- Převyšujícím 2 litry |
| -- Ostatní lihové nápoje v nádobách o obsahu: |
| --- Nepřesahujícím 2 litry: |
| ---- Destiláty (vyjma likérů): |
2208 90 511 | ----- Z ovoce |
2208 90 538 | ----- Ostatní |
2208 90 554 | ---- Likéry |
2208 90 597 | ---- Ostatní lihové nápoje |
| --- Převyšujícím 2 litry: |
| ---- Destiláty (vyjma likérů) |
2208 90 716 | ----- Z ovoce |
2208 90 732 | ----- Ostatní |
2208 90 791 | ---- Likéry a ostatní lihové nápoje |
| -- Nedenaturovaný ethyalkohol s měrným alkoholometrickým titrem menším než 80 % vol, v nádobách o obsahu: |
2208 90 911 | --- Nepřesahujícím 2 litry |
2208 90 996 | --- Převyšujícím 2 litry |
3505 10 | - Dextriny a jiné modifikované škroby: |
3505 10 109 | -- Dextriny |
| -- Ostatní modifikované škroby: |
3505 10 508 | --- Esterifikované a etherifikované škroby |
3505 10 907 | --- Ostatní |